Gönczy Refi legújabb felújításai

Publikálva: 2024. szeptember 12.

Az elmúlt időszakban iskolánk számos fontos felújításon esett át, melyek célja, hogy diákjaink számára még korszerűbb és barátságosabb környezetet teremtsünk. Az összefogás eredményeként iskolánk mostantól még több lehetőséget kínál a tanulásra és a szabadidő hasznos eltöltésére. Ezek a fejlesztések nemcsak a jelenlegi, hanem a jövőbeni generációk számára is biztosítják az ideális oktatási feltételeket. A projektek fő fedezete iskolai forrásból, alapítványi és szülői támogatással valamint pályázati forrás bevonásával valósult meg, melynek összértéke 140 millió forint.

• Két első osztályos tantermünk teljes felújításon esett át: a padlóburkolat, falburkolat, valamint az ablakok és bejárati ajtó is új külsőt kaptak.

• Modern háztartástan termet alakítottunk ki, ahol diákjaink technika órák keretében sajátíthatják el a főzés és barkácsolás alapjait.

• Új angol tantermet hoztunk létre, amely kényelmes tanulási környezetet biztosít a diákok számára.

• Az alsós udvar egy új hintával bővült, amely a kisebbek számára nyújt szórakozást.

• Betonos focipályánk helyén egy új kültéri kézilabda pályát épített a Magyar Kézilabda Szövetség pályázat útján.

• A G1 tornateremnél megújítottuk az utcafronti kerítést 25 méter hosszan, és az öltözők friss tisztasági festést kaptak, hogy diákjaink még kellemesebb környezetben tölthessék a testnevelés órákat.

Büszkék vagyunk arra, hogy ezeket a fejlesztéseket sikerült megvalósítani, és öröm volt látni, hogy diákjaink büszkén vették birtokba az új létesítményeket.

További képekért kattintson ide...


Vissza az előző oldalra
https://www.gonczyrefi.hu/